Header

Saturday, November 21, 2009

LIVE: Keboringan Nunggu

Ahkak MV kt airport now relax2 sesambil makan2 kat sini, prebetsabu menghilang sat, biasalah gi membuang asap.

So ahkak dok sengsorang jelah ni, actually ahkak a bit worried ni coz call tuberose xangkat kol bibik pun xpick up ahkak nk tanya psl avin damia nih.

Tadi nangis beria dia xnak lepas dr dakapan ahkak huhuhu...pilu lak rasa hati ahkak nak tgglkan dia.

Ni ler first time dia htr weols smpai ke airport, lgpun dia dh besar so dia dah paham tu pasal nangis kot sedih agaknya kena tggl ngan bonda n walid dia xperla lepas ni sure akan bawak dia lak tggu dia besar lg sket la....ye syg!!

Oklah prebetsabu dh ada ni ahkak pun rerasa cam nk ke ladies sat ni......bubye.

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

6 Comments Uols:

kojah said...

kak, nnti bwk avin damia skali ngan kojah tau....br best...larikkkkkk

akakkkkkk, g mana?suspended tauuu...

zino said...

nak terbang ke mana tu?

Dj Epoi said...

Tak terlewat rasanya nak ucapkan Tahniah kat koworang berdua yg baru saja sambut Ulang Tahun Kahwin ke 5...

Moga2 terus Happy disamping semuanya......

Weyyyy!!! Avin Damia dah besaq dah?
?
?
?

hehehhehehe

prebetsabu said...

hye...hye.....from ho chi minh city....hiksss

kojah,
next year dh ada perancangan utk avin damia included.....utk kojah leh gi skali tp flight sndrik lor.....muahahahah...hiksss

zino,
fly dedekat ajer.....hi chi minh city....vietnam.....budget ciput je coz nk simpan utk next year punya project....ahaksss

DJ Epoi,
belom lagi.....sempat²...ahaksss
neway tenkiu dj yg walaweeiiii....lu mmmg walaweeiiii....hiksss

utk avin, insyaallah bonda n walid tgh usaha nih nak kasik adik utk dia, hrp2 akan ada adik utk dia .....from vietnam wth luve....gitu....sapa xnak rezki tuhan tuh dah lama dah tggu nih.....:)

masviona said...

uhuksss...gasak jerlah ahkak lupa lak nk loggout dr id prebetsabu...huhuhuhu

ni ahkak mv tau yg reply nih....wakakakaka

rasp said...

safe trip dearie! and enjooooyyyyy

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!