Header

Tuesday, November 24, 2009

LIVE: Mata xleh lelap..

Jam di Saigon now dah dekat jam 2 pagi...
Beza masa Saigon n KL is Saigon lambat sejam from KL.

Sbenarnya entry LIVE Rempit tu aku nak bgtau harini weols bkn saje merempit but lepas dah rempit tu malamnya weols pi layan spa...
Layan urut badan...
Hihi.. Viona je la yg urut aku urut kaki je... Hahahah

Letih...
@tadi dah merempit ke 2 buah muzium..
Then gi lawat bangunan tinggalan penjajahan Perancis... Notre Dam n jugak Pejabat Pos...
Perghh terasa mcm p europ lak sbb senibina bangunan dia tu...

And weols amik kesempatan pi merempit sekitar saigon utk mencari kedai2 jual kain, telekung and tudung...
Perghhhh... Up to date betul dorang ngn pesen tudung mesia...

Overall, sgt berbaloi rsnya gi rempit sekitar bandar tadi..
Dpt pi redah setiap pelusuk saigon

Tunggu je la siri Dokumentari Ho Chi Minh once kitorang dh ada malaysia nanti..
Full review n gambar2 mcm Dokumentari Beijing tu jgk sbg kenangan weols n rujukan utk yg berminat n gather info..

Esok?
Pengembaraan ke Terowong Cu Chi..
Terowong yg digunakan semasa perang vietnam..

K lah nak kene try lelapkan mata gak ni..
kene recharge tenaga esok nak jelajah lagi...


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

2 Comments Uols:

n0n0n said...

pergh....vietnam tu....leh ar tgk peninggalan sejarah perang kat sana...ahaks....

Hezesuze said...

wah xsabo nk tgok pic2 uols ni...ahaks!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!