Header

Friday, November 20, 2009

LIVE: Pizza Free from Domino

Yuhuuu....uols

Hari ni punya ler bergegas nak balik awal dari opis last2 agak lewat gak baliknya coz prebetsabu ckp dia tersekat dlm jam lak.

Napa nak balik awal...hehehe ada byk sbb sbrnya

Satu sbb nk blik packing sbb satu apa pun tak pack lg ni...esok dh nk fly

Dua sbb nak tgk nur kasih hehehe....ala dh nk abis dh pun kan

N ketiganya sbb nk gi sini ler domino pizza kajang sbb apa

Sebab ahkak drp 2 regular piza, 1 bottle minuman 1.5ltr n 1 beefsteak kot dh lupa dah semua ini adlh free dr dominos sempena anniversary weols ni

Td punyalah tak sabar prebetsabu sms ckp dh sampai jer terus ahkak berdesup kuar opis tak pandang kiri kanan dah...:)

So mlm ni dinner weols mkn pizza u...ala2 western gitu....free lak tuh...sungguh heaven kan


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

Cath J said...

NI sempena ulang tahun punya hineymoon ler ni... bestttt nyerrr...

kojah said...

hui kak...nk g mana???

rasp said...

mesti pizza tu terasa extra sedap :)
iyelah, free plus hadiah honeymoon kan....

Anonymous said...

Dear Author www.masviona.com !
Rather excellent idea and it is duly

Anonymous said...

I want to quote your post in my blog. It can?
And you et an account on Twitter?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!