Header

Tuesday, November 03, 2009

LIVE: R&R Temerloh Di Tutup

Adouuuiiii

Sampai je rnr temerloh menghala kuantan ni
Trus x jd nk singgah makan..

Sbb rnr temerloh mmenghala kuantan adalah di tutup
Dia tgh buat parking lot tu semula..
Batu2 tu mcm mendap so dorang nak bubuh smula batu jalan kat parking lot

Aku rs lama gk ni kot dorang tutup rnr ni
Sbb mcm byk je dorang kene repair...

So if sesapa ada plan nk guna LPT ni
Siap2 la mkn awal2 kat tpt lain

Haha jgn jd mcm aku
Ni tgh lapoooo
Next rnr mana ek..
Area gambang kot..

Waaaaaaaaaa...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!