Header

Monday, November 02, 2009

LIVE: Supper yg Heavy

Tadi balik dr Pavvy weols membuta kepenatan sampai ke kol 6 ptg uols. Kepenatan uols menjelajah Shah Alam ngan pavvy tuh.

Bangun mandi2 sesiap minum petang kononnya dah tak makan malam lah koyt dh tuh high tea lewat kan

Tp itu semua kononnya lah tak sampai kol 10 pm prebetsabu sebok ajak makan. Ahkak MV pun lapa gak tapi kononnya nak tahan sampai pagi

Tapi tak tahan uols, dah sampai kedai cuba tgk apa yg kami kerjakan

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!