Header

Sunday, November 29, 2009

LIVE:Edisi Outdoor

Ok uols nmpk tak prebetsabu tertonggeng2 tuh....hikssss

Now weols ada kat sekitar putrajaya lak utk sesi outdoor lak

Kat putrajaya ni kan banyak view yg cantik2 kan...so banyak ler lokasi yg sempat diterjah itu pun gegas2 gak coz takut td nmpk langgit mendung semacam je but now still ok ler nan ado pun hujannya lagi

Alhamdulillah sempat gak ler wat outdoor kali ni...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

*ayu the sun* said...

ayu paling suka outdoor photoshoots.. best best!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!