Header

Wednesday, November 11, 2009

Order Penuh Meja


Masa snapped picca nih masih ada menu yg belum sampai.....huhuhu. Tak muat meja tuh uols sampaikan sup² tuh ckp xyah kasi lah....huhuhu

Ituler nafsu namanya, dewasa ada 3 jer.....weols berdua n bibik then anak dara tuh ler tp order utk 3-4 org punya set.

Masa nih weols nak gi shopping kat alamanda so before beli belah tuh kena ler isi perut dulu, prebetsabu mana leh jenjalan klu perut kosong

Macam² ada lah

tauhu jepun nih nih

fish ball sup

kerabu mangga

mcm² lg lah uols....tak larat dh nak snap
n tak larat gak nak tepek kat sini



ahkak mv yg happy.....ahkak mv mmg suke senyum dr berckp (lg pun senyum kan kerja yg mudah jer nak buat).....lg pun senyum tuh sedekah kan

At last yg tersentuhnya secoitttt jerr.......lepas tuh tinggal ada yg tak usik pun....huhuhuhu taufu tuh tak sentuh langsung pun.

Sungguh ler membazir.....ahkak makan tp masa tuh kebetulan tak lapar sgt so dah xleh masuk dah.....lagipun banyak kot set dia tuh weols saje nak ngetest set baru.


Auhtor's note: Sometimes ahkak mv confused gak nape ler ada gak orang yg susah sgt nak SENYUM even kita dah senyum sampai ke telinga kat dia pun dia still boh layan n muka masam mencuka gak (kalau senyum kan manis sket muka tuh) nampak ler cantik sket muka tuh klu idak muka minah senget kat jln TAR tuh lagi cantik tau.....heheheh


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

Tmpt paberet yaziedafasha..hahahha!!!..

rasp said...

senyum tu sedekah gak kannnn sis kannnnnn

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!