Header

Sunday, November 01, 2009

Posing kat Belakang

Now weols otw ke Shah Alam tp xbawak bibik.

Saja lah nak ajar anak dara tuh dok blakang.

Memula semangat giler ler kejap2 berdiri, kejap2 duduk pastu landing2 lah semua kan tapi

Semua tuh xsampai pun 10 mnt lepas tuh sebok nak duduk kat depan balik...hikssss

Nak gak bertenggek ats peha gebu bonda dia ni....bonda nak menyeseh ngan walid dia seminit pun xsenang tau......wakaka

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

I takut bonar nak suruh my son duk sorang2 kat belakang... tgn dia gatalll jer nak bukak pintu...

so sekarang kalau gi jalan2... Mak jadi Datin... daddy jadi driver...anak jadi co-pilot gitu... ;-p (Maklum lah..semua nak kena ikat..T_T)

n0n0n said...

rasa mcm nmpak PS kat dewan jubli perak la smlm....ade tgkap2 gambar org kawin....tgk n3 ade lak ke shah alam...adakah?wakakakakaka

prebetsabu said...

cathJ: tula isau gk but kete city tu ada child lock.. leh buka from luar je dlm xleh buka.. so insyaallah xde apa.. dia xleh buka.. cuma kekadang lupa off suis tingkap dia main nbuka tutp wakaka

prebetsabu said...

n0n0n: bkn aku.. sabtu aku shoot kenduri doa selamat kat pj.. huhu.. sib baik ko xtego kang silap org.. btw org tu ada x ensem mcm aku muahahaha

n0n0n said...

siut je...perasan hensem...betul gak bro...naseb aku tak tegur kn?kalo tak mau aku kaberline ckp nk jual insurans....ahaks

prebetsabu said...

n0n0n: perasan je takpe.. keyakinan harus ada dalam diri.. hahaha..

eh lenkali if betul2 terjeumpe team Mv.com, jgn lak segan silu nak tego ok!!

n0n0n said...

wakakakakaka....konfiden la sgt...orait bro...kalo ade terjumpa aku tegor....kalo nmpak aku,tegur gak la bang...k ar...nk balik umah tdo...ciow dlu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!