Header

Monday, November 02, 2009

Putih Itu bersih.... kan?

Orang kata, putih tu suci.. bersih..
mmg betul pun kan..
especially dalam konteks pakaian...

nampak smart je kan if pakai putih..?

sbenarnya aku mmg dah lama nak carik pakaian yg berunsur putih..
tapikan...
aku tak pandai jaga la..
nak nak plak if baju putih..
sure sekejap je cantiknya..
bila time makan, sure ada bekas2 percik hahaha..

so baju or seluar putih totally tak sesuai ngn aku..

aritu..
aku dok terbekenan ngn kasut putih lak..
cun kan..?
mmg dah aim nak beli.. tapi tunggu kasut sedia ada ni rabak dulu baru beli..
untung viona.. suami dia ni bukan pengumpul kasut..!
selagi leh pakai, mmg 1 kasut tu je la yg dilanyak...

then aritu ada tgk cerita kat tv..
si aqasha yg berlakon..
eh.. si mv ni mmg minat ngn aqasha tau!

beriya2 dia puji..
siap dia tau lagi yg aqasha ni pengumpul kasut n belt kaler putih...

wahhh..
sampai camtu skali dia tau ek..
pastu dia kata, dia suke tgk laki dressing belt putih...

hmmm..
dah isteri suarakan rasa hati dia kan..
so lps ni kene la aku kumpul belt n kasut putih..
muahahahha


ok la tuh kan..
dah aku pun dari dulu mmg ternanti2 masanya utk beli kasut kulit putih..

yaahooooooooooooo......

lepas ni leh beli kasut putih tanpa segan silu..
"v, b beli kasut putih ni sbb v suke kan?"

hahahaha

*takde la.. lambat lagi la nak beli.. saje je nak share cerita ni kat sini.. apa, igt aqasha tu je ke leh smart2 pakai putih.. PS pun smart gak pakai putih kan v? hahaha...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

iena hamdi said...

hahhaha aik tak kan ngan aqasha pun nak jeles... wa ka ka...

tp sama la ngan kitaorg.. putih mmg suka tp tak reti la nak jaga...

Cik Wanie said...

hurm,
mesti kak mas tgh senyum melebar dpt hadiah dr yg tersayang:)

hik hik hik..

rindoo sama kalian...

Dee said...

pakai sniker putih ngan jeans..n also white shirt/blouse, jeans with belt putih..compom mv jatuh hati..hahaha..

n0n0n said...

waaaaaaa........teringin nk pkai kasut putih balik...dlu pkai kasut kulit putih,ade org ckp aku mcm p.ramlee bang...wakakakakaka

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!