Header

Sunday, November 22, 2009

Saigon oh saigon!!


perkara wajib bila sampai.... amik segala brochure n map!!



mintak maaf...
mintak maaf..

rupanya weols Team Mv.com tak bgtau pun kan destinasi honeymoon kitoang kat mv.com ni...
huuhuhu.. tp rasanya kat facebook kot kitorang ada bgtau..

ok lokasi honeymoon kitorang yg ke 5 thun ni ialah di Saigon..
atau nama rasminya ialah Ho Chi Minh, Vietnam..

hiks..
vietnam aje..
dkt je..
flight kira2 2 jam je from lcct..

semalam sampai2 je terus jalan2...
ok la bandar ho chi minh ni..

tapi traffic dia sangat2 menakutkan......

arini weols akan jenjalan kat bandar ho chi minh ni..
cadang nak sewa motorsikal..

or tak pun, arini nak pi sungai mekong...

hmmmm.. tak sure lag.. sat lg wat keputusan...

*ni yg best gi secara terjah backpack ni... masa n aktiviti is entirely kat tangan kitorang.. hihihi

ok la daaaaa.....





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

takecare mas..& nas

CuTeMiUt78 said...

wallla... nun ke vietnam ke... take care tau... semoga selamat pergi dan kembali

Tasya's Daddy aka Ocin said...

abg nas, psstt..nak kirim Marlboro Light satu carton bole..jgn bagitau maam OK..

Wahh...beshnye dapat travel..enjoy your honeymoon and kalau ada rezeki next year Avin Damia dapat la adik kot...oops.

iena hamdi said...

bahagianyer baca entry ni

rasp said...

syioknya backpacking!
take care tau!

Hezesuze said...

wawawawa annivesary kt saigon wa ckp lu....pssstt..pegi berdua or bertiga ni??? hehehehe

nk fm 1 tuk akak....muhahahaha

lily lotus said...

bestnya gamble backpacking! haritu mcm u guys bagi hint macam nak gi aussie..huhu..ke aku tersilap mata

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!