Header

Friday, November 20, 2009

Today, we turn 5 !!!!

Last year, aku rasa macam baruu je ku wat entry sempena ulangtahun wedding weols yg ke 4... kat sini.

Diam tak diam.... pejam celik pejam celik, tido bangun tido bangun, tup tup dah 5 tahun ikatan suami isteri antara aku n viona...


bermacam2 pengalaman yg dah kitorang tempuhi bersama...
susah senang, jatuh bangun, suka, duka, tersentuh hati, ish.. macam2 lah..

biasa lah kan...
rumahtangga mana yg tak ditimpa dugaan...
org kata, lautan mana yg tak bergelora.. kan?

but alhamdulillah, segala dugaan semua dapat weols atasi dgn fikiran yg waras and rasional...

5 tahun lepas, kira2 time camni la aku selamat melafaskan lafaz "Aku terima nikahnya dengan mas kahwin yang tersebut"..

gemuruh.... mmg la gemuruh wehhhh.... tapi gua maintain je.. sekali lafaz ok !
siapa yg tak gemuruh... dgn lafaz tu, sekaligus membawa seribu satu tanggungjawap yg perlu di galas...
bukan hanya utk berseronok2 je.. but pada bahu ni la terletaknya harapan utk membimbing n membina sebuah keluarga...

susah ooo... nak kawen dulu..
nak kumpul duit bagai...
ngan keje yg tak tentu hala..
but di mana ada kemahuan di situ lah ada jalannya kan?

alhamdulillah...

tanggal 20/11/2004, pada usia kami 24tahun, kami selamat diijabkabulkan...
makanya viona secara rasmi menjadi hal milik prebetsabu.. yeay!!! aku lah insan paling bahagia...

Selamat ulangtahun perkahwinan, V..

moga jodoh kita diperpanjangkan... sehingga ujung nafas... kan v?

dan terima kasih juga buat V kerana sanggup bersusah senang ngn B... dan b minta maaf n ampun di atas segala kesilapan n kelemahan atas diri b... v merupakan seorang isteri yg cukup sempurna!



*esok kita akan berangkat utk honeymoon yg ke 5!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

15 Comments Uols:

nizaa said...

tahniah....semoga perkahwinan MV terus berkekalan hingga hujung nyawa...

atty's said...

tahniah nas & mas..semoga kalian bahagia selamanya ..amin

Iera said...

semoga berkekalan hingga hujung nyawa..amin..

Lina said...

semoga berbahagia...kami pun tgh counting days juga ni....

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini.. walllaa weeeii lama tak duk baca story mory korang ni hah..
dah tertinggal jauh ni..

anyway.. selamat ulang tahun tuk masviona dan prebetsabu... semoga ikatan perkahwinan ni.. kekal bahagia hingga la ke penghujung nyawa...

wah honeymoon kali ni.. kemanakah destinasinya

Sis-Lin said...

eeeee jelessnyeeee...

hepi anniversary MV & PS...

farish H said...

happy aniversary akkk

nURmALa mAZLan said...

adeh!!! touching nyer entry
neway...congratz ye..

edrina said...

Happy Anniversary to both of you!

n0n0n said...

pergh...tahniah uolsss...ahaks...moga smpai ke anak cucu la....g honeymoon tu jgn lupa lak kat followers ni....btw,bila la avin damia nk adek?hahahahaks

lily lotus said...

happy anniversary! semoga selamat pergi dan pulang...

Dee said...

congrats dia atas ulangtahun perkahwinan yg ke 5 tahun..moga berbahagia selalu..

cantik ar..pepel u..cam i masa kahwin..

Cath J said...

selamat menyambu ulang tahun perkahwinan yer (Gambar sendiri ke kawin tu... ;-p heheheh..)

enzek said...

happy aniversary,nas n mas
semoga jodoh korang berdua kekal berpanjangan dan terus tabah melayari rencah2 kehidupan
:)

hepi hanimuunnn...jgn lupa ole2 utk kteorg kt sini taw hehe

rasp said...

congrats and happy anniversary...
smoga berbahgia hingga ke akhir hayat!
and hepi honeymooning!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!