Header

Sunday, November 22, 2009

Vietnam BLOCK facebook !!

adoiiiiiiiiiiiiiiii.....

patut lah aku try access fb from henset aku tak dapat...
igtkn sebab roaming punya pasal..

baru sat td try online guna wifi hotel..
nampaknya mmg vietnam dah blok facebook!!!

hahahaha...

igtkan kat china je kene block...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

joegrimjow said...

blog je la ek
hehe

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii...

Siut!! jew luorang eik....
Sedarx2 dah sampai kat Vietnam..hehehehehe

Best....arrrrr...
Tahniah.....jangan lupa jalan balik sudah!

Mas tolong tengok - tengokkan Prebet Sabu eik?

heheheheheheheh

Cath J said...

Blog ok kan??? ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!