Header

Sunday, November 15, 2009

Xtvt Sabtu

Fuhhh hari sabtu yg sgt² hectic gitu ye uols, bangun og seawal jam 5 pg terus sesiap mahu ke kompleks tabung haji, kelana jaya coz mau menghantar mama n abah ke tanah suci.

Weols satu famili kumpul sana sampai ler mama n abah dah masuk ke balai tuk berlepas, owh siap terjumpe ngan pelakon sapa entah namanya esma danial kotttt n kebetulan terserempak gak ngan sorang kakak opismate yg turut menghantar parents in law dia....:)

Lepas tuh, balik umah PJ coz mlm jumaat tuh tido sana, kemas² barang ingtkan nak kuar terus tp avin lak tertido, apalagas weols bonda ngan walid dia pun turut nak lelap sama lah coz ngantuk giler tido hampir kol 2.30am then wake up kol 5.ooam tp last² avin dah terjaga langsung bonda dia dahh xleh lelap dah so walid dia jerlah teruskan tido sampai kol 1.30pm.

Around 3pm kuar umah trus menuju ke rumah mimi, dia ada wat makan² sket celebrate besday 2 puterinya serentak but before tuh weols singgah mall sat beli present....:)

Balik dari sana prebetsabu cam nak gi jenjalan lg but aku dah flat giler terus ajak balik rumah....mau membuta ler apa lagi tp sangkaan meleset coz xsempat nak tido pun....huhuhuhu....layan sehati berdansa sat lepas tuh sesiap coz nak kuar umah balik mau ke alamanda

Mau nonton wayang donk......tiketnya udah ditempat oleh kawan yg datang dari jauh......si nas aka uncle dol tuh. Kali nih avin damia xleh bawak kena tinggal coz dia dah besar sket now xleh dah bawak masuk panggung nnti dia buat wayang dia sendrik dlm tuh mau weols kena halau nanti so terpaksa tipu sunat ckp bonda n walid nak gi work...memula tak berkesan gak cam ala² wat muka sedih tp pujuk² sket terus ok......huhuhuhu (nih kalau avin damia dah besar n baca mv.com nih sure dia majuk nih.....wakakakaka)

nape maya karin nampak kurus sgt.....sekeping jer pastu hitam sket...ke dia saje tan kan kulit dia eh????

Syok jugak layan pisau cukur nih terus aku dah terminat ngan Redza Minhat yg bawak watak Fakir tuuh.......cool n rilex jer dia.....lakonan dia sungguh bersahaja n natural tau uolsss.....owhhh sukenyeee.....ooooopppppssss xleh puji terlebih nnti prebetsabu tarik muka 14 dia pantang sket klu ahkak mv puji laki handsome nih.............lol ampun b.....v minat jer pun tp cinta n kasih syg ku tetap untk mu sayang, tak mungkin berpaling.......wahhhhhh romantik gitu.

Lepas abis wayang minum² sat kat restoran nasi ulam kat seksyen 9 tuh, layan tetamu dari jauh gitu kan pastu terus balik umah.....:)

fakir yg berbaju biru tuh ye uols......:)


Author's note: Dalam kete sambung sembang lagi ngan prebetsabu.........topik FAKIR.....Redza Minhat.....fakir....redza minhat..........hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

★ Nu♥ℜul ★ said...

hye aunty mas & uncle ps .

*ayu the sun* said...

alah faqir... best kan faqir..
hehehe

farish H said...

fakir tu esem waaaaaaaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!