Header

Tuesday, December 22, 2009

Ada Gaya Tak????

hyeee!!! uolsss...camne ada gaya princess tak i???? weehuuuuuuu


See!!!

Lihat lah uols my doter nih....hiksss

Bukan hanya suke mekap² (if nampak bonda bersiap pakai bedak...mintak bedak, pkai lipstick mintak lipstick....pkai ubat ketiak pun dia nak gak tau.....kuaserrr ahkak tau if xlayan merajuk, meraung...nangis....dah tau dah taktik dia) dia juge pandai bergaya, heels dolly punya tuh pantang nampak, bonda n bibik dah sorok baekkkkk punya kat dalam shoe cabinet pun dia leh carik lagi.


Ni masa dalam kete nak gi kenduri kawen Amirul Dato' Sri Bashir yg kat dewan perdana felda tuh ler, dia nampak beg dinner aku tuh terus ckp "Ni Avin Unyer tan...tan"....hehehehe iyerlah avin punya lah....wakakaka

Pastu terus tak menyempat uols bergaya dalam kete tuh jugak...hehehehe. So aku apa lagi terus kuarkan hanset snappy ler aksi lawak dia tuh....hahahahaha.

alahaiiii....happynye lah dia tuh.....dalam kete pun dalam kete ler janji dpt bergaya....mushahahaha

Ingat dalam kete jer nak bergaya kan sekali masa nak jalan kuar dari parking ke dewan pun still tak nak lepas, merenggek nak pegang tuh yang tak tahan siap sangkut kat bahu tuh.....hehehehe

Entah dia ikut peel sapa entah, aku xsuke sgt bergaya ala² artis nih, aku simple² jer.....walid dia lagi ler kalau leh pakai tshirt gi keje dia nak pakai tshirt ngan jeans jer rasanya....ahaksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini.. lama tak dtg jengah sini... hik..hik..hik.. pandai avin bergaya ya...

lily lotus said...

matching plak beg tu dgn dia..tu yg dia terlebih feeling agaknya..hehe

Kaseh said...

amboiii..princess bonda n walid ni... berhandbag bagai ni..hehee.

sue-ana said...

tu dia..siap ada handbag. auntie dulu besar avin xpandai bergaya pon.comot mcm tomboi ada la..hehehehe

rasp said...

pandainye dia bergaya....
camnie lah gegirl kan....
leh jadi diva nie :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!