Header

Monday, December 21, 2009

Avin punya trademark!

Haaiii Avin Nurdamia Alhamra..

Nnti avin dh besar pandai baca nanti sure avin boleh baca blog bonda ni kan?

Ni walid n bonda nak bgtau..
Sebenarnya weols x tau la apa bende yg selalu avin sebut2 tu..

Dah jd mcm nyanyian ciptaan avin lak walid n bonda dgr..

"Atuuu.. ini anam... Atuuu.. ini anam"

Mmm.. Nnti avin explain ek apa maksud nyanyian avin ni..

Sbb walid n bonda notice, time avin tgh sng hati sure avin nyanyi lagu avin ni..

Dalam kete...
Kat bilik mandi..
Tgh main2 ngn toys..
Tgh tgk tv if ada selingan iklan then avin nyanyi..
Tgh jalan2..

Dan hampir tiap kali avin nyanyi, avin nyanyi penuh perasaan..
Siap lentok2 kepala..

So by the time avin baca ni
Walid n bonda harap avin still remember lagu trademark avin tu..
N leh explain kat weols apa translation lagu avin tu..
Walid n bonda selalu gak join avin bila avin nyanyi..
But weols x paham bijik butir bait2 ayat dia tu..

Yg pasti weols tau..
Bila avin nyanyi lagu tu maknanya masa tu avin tgh senang hati kan?

Jom nyanyi
Atuuuu... ini anam!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

CatlinaFly said...

hmm...

satu...ini enam...

tak pun..
aku..ini malam hehehe :)

lame tak jengah sini..dah besar dah damia..

n0n0n said...

sgt juga tidak faham....antu ini enam kah?uish.......

chUNk said...

hmm..yah pon xpaham ni kak mas..
agak curious ni...

rasp said...

ni lah antara pros berblog nie...
leh recall balik benda2 penting camnie....
i pun wonder gak apa yg dickpkannya...

sapphire, without fail, tiap2 malam mesti ckp : niteeee bedi ceep
yg bermaksud : night everybody sleep :D

CuTeMiUt78 said...

aahhaaakkk... lagu apa tu avin... lebih kurang mirul je... andai... aku.. sisi..

Kaseh said...

ni mesti ada lagu dia salu dgr tapi dia pelat ni..ermm lagu apa eik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!