Header

Wednesday, December 30, 2009

Benda ni lah Penyebabnya


Haaaaa....tu dia pak tam ......hehehehe no..no

Yuppy uols nih ler dia salah satu sbb aku jadi agak kurang rajin nak update blog lately ni.....hehehehe

Pada rakan² kat FB maybe dah tau lah kan....kan dah inform ritu ada pesta buku MPH ke apa ke namanya tuh kat Alamanda so weols (last 3 weeks) pun terjebak ler memula nak beli buku or apa² bahan utk avin damia sekali beli utk weols jer yang hover....hehehehe

Xpe² beli buku pun....benda ilmiah tuh bukan selalupun rasanya merembat perfume lg selalu dr merembat buku ngan harga yg tak seberapa nih kan.

Entah bila nak habis nih tak tau lagi ler so far baru start baca setengah berisi setengah kosong je pun, xtau ler nape asal nak pegang buku yg lain cepat jer tangan gi pegang buku nih dulu.....owwhhh tarikan dia sgt kuat....hiksss

Oklah nak type laju² pastu nak sambung baca buku² nih sampai terlelap (mcm ler boleh.....klu anak dara hamba dah tido rasanya boleh kottttt)

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

edrina said...

Ed pun ada buku iskandar bukan zulkarnain & yakjuj makjuj tu.. Buku Iskandar bukan zulkarnain tu mmg best.

JIVEBUMZ said...

kak buku setengah berisi setengah kosong tu best jugakkk


saya pon dah ada hihii

rasp said...

i pun kalo dah pegang buka...
lenlain tu leh terlupa nak pandang gak :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!