Header

Monday, December 21, 2009

Cowboy Town

Tak nak biarkan memories manis nih berlalu macam tuh jer, even dah 2 weeks berlalu nak jugak simpan kat my green blog nih.

Mv.com harus ler ada memories gini kan......valuable tuh!!!!, kalau tak carik masa sure lupa dah nak tepek kan sini kan...hehehehe (byk giler xtvt nowdays sampai xsempat nak update blog berkala mcm slalu...huhuhu sowi genggg!!!).

Actually weols gi nih xplan bebetul pun, dah tuh ahkak membontoti prebetsabu hari sabtu last weeks turun ke site so malas ler nak plan sbb kerja dia nih tak tentu kengkadang tak sampai sejam dah settled kadang tuh ingatkan sejam sekali sehari suntuk tak settle jugak.

So nasib baik kerja prebetsabu settled awal hari tuh so dia tanya apa plan, terus aku dok ingat Cowboy Town mmg dah lama teringin giler nak enter kan. Tapi memandangkan masa tuh masih awal so weols meronda² bandar melaka dulu saje xnak gi awal ke A Famosa resort tuh pun coz mmg xde plan nak gi tempat lain pun.

So selepas puas dok melepak di bandar melaka dalam kol 4.30++ baru ler weols gerak ke A famosa resort. Sampai sana ngam dekat² kol 6.30pm so ada ler masa kejap nak jalan² cuci mata kat both dalam tuh.

anak dara nih baru jer bangun dari ketiduran dalam kete.....asal nak bergambar jer "peace" mesti ada....hehehehe

bonda n Avin Damia bergambar sesama bibik.....damia takut ingatkan statue horse tuh betul² horse....wakakaka

bibik avin damia gelak bila walid dia minta bibik snap picca nih pkai D80 dia.....tp not bad gak...cantik je kan

Bonda n Avin Damia.....sapa lagi cute....of course ler avin damia kan...kan...kan...hehehe

4D Theater...jgn takmasuk rugi nanti

lepas penat meronda turn weols utk masuk 4D theater adlh kol 7.15pm.....wow!!!! syoknye layan 4D nih. Dia ada 2 choice 1 yg seram n 1 lagi aquaria punya. So haruslah pilih aqua kan.

betul² 4D ler bukan saja dpt nampak, tp rasa jugak mmg betul² real lah.....bukan saje dikocak bagaikan berada dlm lautan tapi siap rasa basah air laut uols.....seriyesss!!! tak caya cuba try.


ni kat luar....layan tgk² org main.....tgk jerlah tak kuasa nak main pun

que nak masuk ke show.....ramai giler orang...weols saje xnak masuk lambat² coz nak carik port yg best..hehehehe

ni masa dah last show dah ni sebenarnya....hikssss

ni pun...my doter yg happy sgt even takut sampai tutup muka....wakakaka

bergambar ngan actor red indian show tuh.....power!!!!

yg nih lagi power!!!

n nih ialah MC of the day...yg sgt happening plus sporting giler....dia menari mengalahkan penari² sana....hikssss. Cayalah!!!!!

Conclusionnya RM45 seorang yg dibayar tuh adalah sgt berbaloi²......avin damia adalah sangat happy dan teruja gitu kalau ler bonda tau leh jer bonda bawak sepupu² avin damia yg lain kan....sure avin lagi happy kan ada ramai kawan....:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

Mc tu kalau mas nak tau..semua show kat dalam A Farmosa tu dia yg jd MC..org Jitra..sempat gak weols borak2 ngan dia masa pegi last week..heheheh..

Kaseh said...

review a famosa yg sgt membantu... teringin nak pegi tapi taktau besh ke tak.. avin sgt cute in pink...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!