Header

Monday, December 21, 2009

Dewan Perdana Felda Jadi Saksi

Bulan Nov n Dec selalunya mmg dah jadi lumrah kat mesia nih, antara bulan yg selalu menjadi pilihan untuk pasangan melangsungkan perkahwinan.......prebetsabu kata musim mengawan!!!!

Weols bulan bulan Nov gak tp 5 tahun yg lalu ler n insyaallah weols sentiasa berdoa untuk kekal hingga tahun² yg akan datang n insyaallah sehingga ke akhir hayat gitu.....Aminnnn.

Ahad last week, weols kesini! (sempat lagi tuh wat n3 llive n jugak update status FB....hehehehe). Kawan sematrik prebetsabu......now dah jadi pilot.

keberangkatan tiba tetamu kehormat (hehehe just kidding) tetamu kehormat adalah sultan n Sultanah Pahang, Pemangku SultanKelantan (Tengku Fariz) dan lain² tan sri², datuk² sri.....puan sri² n etc tuh lah

sempat stop for posing jap....hehehehe

berdiri tegap utk menyambut tetamu diraja n dif² kehormat yg lain.....avin damia dia lagi terhormat...duduk ajer deh.....hiksss

teman² semeja tp ada jugak yg tak kenal.....:)

Majlis start kol 8pm.....hehehe start makan hampir kol 10pm....hehehehe jadinya my doter belasah tit bits ini dulu ler....hehehehe

jemputan yg lain

tetamu kehormat menepung tawar......renjis² dipilis ditepungi lah tawar....hai air mawar.....sambung sendrik kalau suruh ahkak sure lintang pukang lirik dia nanti...hehehehe

pengantin yg sama cantik sama padan....amirul bin bashir & Yasmin Cornelia

baca doa makan before makan ye....pls
nasib baik ler anak dara nih mood dia baik malam tuh xde wat hal pun.....pandai dia bawak diri dlm majlis berprotokol mcm nih.....hiksss (maunya tak pandai...kalau dia buat hal dia risau nnti bonda n walid dia tak nak bawak dah dia lenkali...hehehehe)


dessert of the day.....nyummmy!!!!

aiskrim......vanilla flavor with tapai pulut (seriyesss syedap)

pelamin anganku musnah nan indah

ahkak mv layankan ajer anak dara nih nak "smile" kat ats pelamin

tapi amik hati jerlah.....kasi kat tangga nih sudah tak kuasa ahkak nak naik kat ats tuh bukan main jauh tuh....huhuhu segan lah wei

ngan nih pun sempat amik before balik tuh......:)

tapi gambar ngan pengantin xsempat nak amik coz tak larat dah nak tunggu pengantin tak habis lagi melayan tetamu kehormat nak berangkat pulang......huhuhuhu maka weols terus balik sejurus selepas tuh....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

ArELeEz said...

pasangan m'pelai yg pompuan tu mixkah?

lily lotus said...

hebatnya wedding mereka..congrates to them

Kaseh said...

tapai pulut dgn vanilla icecream mmg mabelesss... lawa mas mekap masa tu... :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!