Header

Friday, December 11, 2009

LIVE: Avin Damia with her puzzle @ OTWC

Hari ni Prebetsabu keje tp ahkak MV cuti uols, opis kat Selangor.

Even tak keje tp ahkak MV xde masa pun nk spent time ngan avin damia coz ada keje kat luar pg2 pun dh kuar umah.

So sampai umah ptg td bawak ler anak dara tu jenjln main kat tmn playgroung bagai....happy giler dia

N now weols kat Oldtown aka kedai kopi putih bandar tua (lama dh xkuar statemnt camni kan)coz td bawak avin damia kat tmn tasik cempaka tu so singgah jelah sini terus

Now dia tgh excited main puzzle memana gi nak bawak bag school dia tuh isi puzzle dlm tuh...layan jelah

Ok cau dulu nak makan sat....:)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!