Header

Friday, December 25, 2009

LIVE:Dalam Car pun dia layan??

Tgk lah avin damia tuh uols

Kalau kat umah, kat hall tgk tv kat dlm bilik n tgk tv dalam kete pun nak tgk tv gak tuh (cd ler)

Sbb tu if nak g memana dlm kete mesti ke bawak je bag cd dia portable dvd player dia...huhu

Weols otw balik kg, walid dia turun site kat kelate....dia nak dok belakang ler coz nak layan dvd dia kalau tak kat depan ats riba bonda dia lah jawabnye

Anway doakan perjlnan weols smooth je ye....tenkiu...bubbye...caucincau

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

a'ah la.. ckp pasal dvd portable ni.. berapa viona beli dulu ya.. nak beli satu gak tuk mirul.. bagi dia diam duk dlm keta..

Cath J said...

nak ke mana tu?? ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!