Header

Friday, December 04, 2009

Naper Tak Mcm Selalu???

Salam uols......pekaba?

Dah lama dah kan uols mv.com nih mcm lari track je kan.....huhuhuhu

Lari track maksud ahkak mv uols nih adlh blog tuh mmg ler berupdate tp tak mcm dulu lagi tak berapa nak ikut scala yg mcm dulu sgt ler.

Banyak factor n sebab musababnya antaranya sbb tgh dok membizi study itu ini ngan environment keje baru lepas tuh sambung lak sebok nak urusan personal yg dah tertangguh ler itu ini, lepas tuh sebok lak jupe org itu diskas ini biasalah uols skrang kan musim mengawan...hehehe so banyak ler sket job photog prebetsabu kan...hehehe (side income tuh) kena lah ada kerja kuat sementara masih muda nih kan dah tua² nnti senang...:)

Lepas tuh seminggu lepas balik vacation tuh anak dara tuh plak demam batuk flu segala macam ler....adoyaiii. Tetiap malam muntah uols.....penat nak tukar comforter tiap hari dah ler musim tak menentu skrang ni asal petang jer nak hujan kan.

Sian nengok avin damia.....dok terbatuk²....memalam jer flat jer. Nak bukak lappy pun leh kejap time dia dh tido klu idak xde masa langsung but now alhamdulillah dia dah sehat dah cuma suara agak serak sket coz dok terbatuk² kahak teruk sgt kan...huhuhu

semangat nak makan udang.....appetite dia pun ok dah happy ler sket bonda dia nih.

Smlm bawak dia makan luar coz nampak dia dah ok sket dah kan sian dia asyik dok umah jer dia kan kaki jalan gak macam bonda dia...hehehehe so lelama dok tak kuar umah mana leh.

Jadinya bila dia dah sihat mcm biasa makanya bonda dia sudah boleh memulakan rutin seperti sediakala lah memalam adlh masa untuk bonda dia update blog buat n3 autopublish utk keesokkan harinya....yeayyyyy!!!!! dan juge menjelajah blog kengkawan jika ada masa lebih.

Owhhh masa dok type n3 nih kan, ahkak tetiba terasa kelainan lak terasa mcm alamak pesal kecik sgt nih....hahahaha (padahal dh hmpr setgh thn pkai netbook nih ok jer) sebabnya siang tadi masa kat opis aku ada kena wat sumthing yg berkaitan ngan sytem yg develop oleh production team kat opis nih tp pkai lappy opismate yg dah install that system kat dlm tuh.

ini lappy (mini lappy aka netbook) pilihan ahkak.........tp hak company ler
nanti ahkak dah ada duit (kena amik job photog bebanyak nih...hehehe) ahkak nak beli lappy green color.....nasib baik masa beli nih xde kaler hijau....huhuhu

So apa yg lainnya????

Xde apa yg beza sgt pun actually....lappy yg standard tuh (compaq) cumanya monitor screen dia sedikit besar klu tak silap maybe 16" n 17'"kottt tetiba terasa wahhh bestnye...besarnya xyah nak scroll banyak² kali...clearnye.....muahahahaha

Huhuhuhu....tetiba jer terasa cam nak guna balik lappy standard huhuhu tp apakan daya n salah siapa kan????

Dulu aku gak yg gatal nak pilih mini lappy nih konon senang nak carry ler coz ringan..heheheh so now terima jerlah apa yg ada kena bersyukur at least aku ada gak lappy kan even yg company punya tp kena lah jaga macam hak sendrik.....tanggungjawab tuh kan.







MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!