Header

Tuesday, December 29, 2009

Sambutan di KLIA


Semalam pagi, weols satu famili ngan adik beradik prebetsabu yang lain bergegas ke KLIA, mahu membuat sambutan kecilan sket untuk menyambut mama n abah yang baru pulang dari Mekah.

Adik beradik yang lain ramai yang amik cuti but weols hanya mintak excuse blah pagi tuh jelahh coz cuti aku untuk 2009 sudah abis mehhhh.....huhuhuhu

Avin damia dalam kete masa otw bantai membuta coz dia xcukup tido n maybe badan pun penat lagi coz baru je weols sampai dari kelantan lebih kurang kol 12.30am++ malam tuh dah pagi isnin tuh nak kena bangun awal2 lagi untuk jemput Wan ngan Atuk dia lak.

Dah puas membuta dalam kete dah sampai KLIA jupe ngan sepupu sepapat dia langsung dah tak heran kat bonda walid n jugak bibik dia terus nak join sepupu sepapat dia yg lain....wakakaka

xnak dok semeja ngan weols dah nak layan sepupu sepapat dia....huhuhuhu

Tgk ler nih masa nih weols semua layan bekfes dulu kat food garden KLIA tuh.....org lain makan lite² jer pun but aku ngan prebetsabu tak kira makan siap ngan bihun la kuey teow lah tapi prebetsabu still ngan nasi dia tak sudah²....hehehehe


memain ngan sepupu sampai tak heran dah kat bonda ngan walid

Lepas makan² kat sini baru weols semua berangkat balik ke PJ...but aku ngan prebetsabu kembali ke opis balik ler....keleja maaaa

Yang lain semua balik ke PJ coz kat sana pun ada gak sambutan makan² kecil-kecilan. Avin damia ngan bibik dia dah follow diorg dah so petang lepas office hour terus ler weols zasss kesana lak...:)

Macam² mama n abah belikan untuk weols...adik beradik ipar duai cucu² pun semua dapat....heheheh

Terima kasih mama n abah moga ibadah mama n abah kat sana diterima Allah swt n mendapat haji yg mabrur....insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

farish H said...

alhmdulilah slmt sume kan

atty's said...

alhamdullillah dah selamat pulang ke duanya .
kan main lagi avin ye

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!