Header

Tuesday, December 15, 2009

Sessi Make up Free

Ahkak MV yg khusyuk dimekap kan......hehehehe

Memula skali kena berterima kasih yg sgt² kat adik comey nihhhh....hehehehe.....sapa lagi kalu bukan Kojah n Zaidah.

ni picca masa hari sabtu tuh....hehehehe


Sebab apa???

Sebab ngan jasa baik dia ler ahkak MV dpt merasa dimekapkan dan dpt merasa jadi artis gelemer sat....buat sesi photoshoot bagai....hehehehe.


mekap jgn tak mekap....freee ler katakan

Citernya, beberapa minggu lepas, weols ke MidV....alahhhh awal bulan biasalah kan gi menghabiskan memana duit yg ada tetambah lak ada sales sana sini kan......YES ler katanya.....YES n YES .....hehehe yelah sgt Year End Sales lah katakan.

Dua hari weols merendek kat MidV, imagine saje apa yg weols rembat.....hehehehe. Pastu kebetulan lak terserempak ngan Kojah n Zaidah. Sila rujuk sini!

Pastu sebab xsempat nak kejar coz weols nak naik escalator masa tuh diaorang lak masa tuh dok kat tingkat bawah so dok bersms jerlah kan, pastu sedang enak weols dok shopping macam² dlm tuh dpt lak sms dari awek cun tuh kata kan pass voucher mekap free from loreal kat ahkak kan....so apalagas ahkak mv uols nih terus ler call dia kan tanya, lepas dh confirm terus decide nak jupe kat kedai mamak kat luar MidV menghala ke The Garden tuh.

bersedia untuk dimekap n juge set rambut

Apa yg diorg beli???
Klu xsilap diorg beli 2 compact powder kot yg berharga berapa lupa lak nak perhatikan resit tuh hehehe. Ahkak dapat resit tuh terus simpan dlm beg dah tak tgk dah (takut hilang punya pasal....wakakaka) tp konfirm ler melebihi had untuk melayakkan sesi makep free n photoshoot tuh...eheheh


Hari tuh ahkak mood nak menggediks dah datang kan, saje ler gatal nak set rambut segala bagai sbb free jugak maaarrrr.

So masa photoshoot tuh saya ada 2 versi ler 1 yg bertudung n lagi satu versi yg free hair.....hehehehe. Lepas je photog tuh snappy yg free hair terus mintak permission dia nak amik versi pkai tudung lak....hehehehe

Banyak² picca yg kita amik dia suke ler tapi kalau kita nak lebih dari satu kena ler kuarkan ongkosnye.....bayar ler apa lagi kan.

So totalnya, aku just amik yg print 1 jer yg gambar 8R (yg dh di edit) n balance gambar yg lain burn je dlm CD. (entah bila nak print pun xtau ler....hehehe)

Nak tgk semua picca lepas make over........huhuhuhu

Xyah ler ye!!!!

Ok bubbye...............mmmmmmuuuaahhhhhh!!!!!




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

lily lotus said...

laa nak tgk hasilnya :D..mesti ur abang tak lena malam..hehe

Dee said...

naklah tgk..mesti cun...

Cath J said...

alahai... bagi lah kita tengok 1...heheheh...

rasp said...

ala nak tgk la pics makeover tu...
mesti gorjes!!!
look out tyra banks :D

kojah said...

canteksss meletops gambar akak after photoshoot...nanti kita cemolot lagikkk ye kak...hihihi

neezareef said...

cpt nk tgk gambo sesudahhhh

MaMa aYiN_FaSHa said...

Lor...harusla tempek...nk nengok jgk..citer2..baca sampai abih tgk2 non ado..huuhuhh..sadis..sadis..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!