Header

Tuesday, December 15, 2009

Siti Payung ala Avin Damia

Cute tak?????Justify Full

Ngeeeee!!!!! ada ala² bonda dia tak???? (whoooppssss!!!! nanti ada lak yg jeles ngan statement ahkak nih)....ala just kidding jerlah uols.

Ni actually stori mori giler lama terperam ni. Ni stori bulan lepas masa Uncle Dol datang sini. Weols berempat gi tengok wayang kat Alamanda............movie Pisau Cukur (lepas tgk movie nih terus ahkak mv terpikat ngan pelakon watak Faqer tuh uols........best gilakkkk dia berlakon......natural jer!!!!

Camne leh dapat payung yg ala² cute n ahhhh cunnnnnn nye tuh????heheeeee

Senang saje masa tuh ada promo apa entah beli popcorn set yg besar tuh dpt free payung nih ngan tote bag yg jugak cun n meveles (yg penting kaler hijau uols.....lagi ler gerek sehhhh kan) tapi malas lah ahkak nak snappy picca tote bag tuh coz dok dlm kete tak silap.....ngeeeee

Sebuk masa mula² dia tgk tuh siap soh bukak terus...satu malam tuh dok seret payung nih ke hulur kehilir......hehehehe


Now, avin damia asal hujan ujan jer sket mesti ckp

"Onde....Onde eningggg........ujannnnnn, nak ayung antik"

yang membawa maksud

"Bonda.....bonda raining.......ujannnnn, nak payung cantikkk" (kalau dulu BOBO kan now dah pandai dah ckp bonda even pelat tp happy ler....hehehehe)

Memang sebuk uols ngan payung tuh, kalau weols tanya nih sapa punya sure dia akan jwb "Avin Unyer"......Avin punyer ler....... kengkononnya payung tuhdia yg punye.



Tapi kiranya ok gak ler payung nih cantik n berkualiti lah jugak.....agak tahan lasak jugak ler bukan mcm standard payung mydin lah (tak semua ye tp ada kan payung kat sana yg kualiti dia low sket)......sesuai ler untuk jiwa kekanak ribena macam avin tuh.

Jadi ler bukan beli pun just dapat adiah kan.....:)

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

kojah said...

comel payung tuh macam kojah...

hahahaha larikkkkkkkk

*just kidding kak*

Diarihatiku1976 said...

fuhhh.. boleh minang ni jadi menantu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!