Header

Wednesday, December 02, 2009

Wedding Photography

Hikss.. ahkak nak jadik nakal sat...
sbenarnya masa aku taip entry ni (malam tadi lorr.. auto published kan) si PS tgh sebok membuat post processing gegambau kawen yg dia snap tu..

tgk dia dah upload sikit kat flickr dia..
aku apa lagi... curik sat picca tu n tepek kat sini...

exclusive utk tatapan readers mv.com..
even mempelai pun lom tgk lagi..
hiks.. sorry eh B.. V kan assistant photog yg cemerlang terbilang and gemilang..

layannn....


hikkssss
assistant photog pun nak bergambar jugak..
masa ni pengantin tgh tukar baju.
so snap snap la sebarang dua gamba aku..

ok ok..
ni antara gambar shooting hasil tangan PS..
ada sesapa berminat?
leh email aku or PS sendiri
masviona@yahoo.com
prebetsabu@yahoo.com

haa.. kan dah kata.. aku assistant yg cemerlang.. siap tolong promote kan lagik!!



to Aziz & Rose, selamat pengantin baru!!


Author's Note: Kene kumpul duit bebanyak ni simpan utk next vacation trip lak!!! hiksss... so PS, u kene aktif tau wat side income ni.. sng kita berdua nak spend nnti kan kan kan?

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

HEMY said...

nice composition. berkunung dr nuffnang

edrina said...

wah ada kelas lah mmg cantik!! Good Job PS!!

Gieyana said...

cantik2..:)

Hezesuze said...

mak aiii cantik nye....pssttt bape erge photoshoot ni mv oiii...

nk wat photoshoot family ler...bleh kan kan..bgiler erge kenkawan...muhahahaha

Cath J said...

Very nice photos...

Mak aii.. pengantin pun lum nengok??? memamng nakal pembantu photographer ni.. hehehhehehe

lily lotus said...

cantiknya baju pengantin perempuan tu...eh saving kat ASB jangan lupa penuhkan jugak :D

EraNaZeErA.. said...

ngeh ngeh ngeh... mcm kenal ja pengantin ini... tetapi di mana yerk?????

EraNaZeErA.. said...

ngeh ngeh ngeh... mcm kenal ja pengantin ini... tetapi di mana yerk?????

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!