Header

Thursday, January 14, 2010

Aci x ahkak tunjuk tajuk surat je?

Aci la kan?
Bukan apa.. Surat serta isi kandungan yg ditunggu dh pun smpai!

Kan aritu weols refinance Teratak Mv.com tu.. Refinance kpd pakej yg lebih menarik n interest yg lebih rendah..

Dan hasil dr refinance tu, weols dh dpt pun lebihan cash, dan juga byrn installment yg lebih murah..

Then lawyer call.. Dia cakap, bank lama kira, rupanya ada lagi lebihan cash utk weols..
Waahhhhhh.. Bestnye...

So sampai dah la surat serta ceknye tu..
Waahhh.. Hepinye bila dpt duit kan?

Lps ni nnti ahkak nak cashkan n peram dulu duit ni..

Bak kata PS, kita bg duit ni membiak dulu..

Alhamdulillah syukur...

Author's note: arini punya n3 byk berkisar psl duit je kan?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

rasp said...

leh u gi holiday lagik lepas duit dah membiak :)

Dee said...

bagus lah perancangan u oll..

Hezesuze said...

wah duit membiak tu...hope impian jdi kenyataan... ;-)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii

Gua ponk tumpang gumbira beb ngn...koworang nyer jalan....

Tahniah weihhhhhh.
Bila nak belanja?

Ada info cikit yg ingin Gua sebar2kan untuk membantu kengkawan

http://epoi8787.blogspot.com/

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!