Header

Tuesday, January 05, 2010

Alfatihah

Pagi tadi jam 5.34am, Hj Ishak B Pangat telah menghembuskan nafasnya yg terakhir..
Arwah merupakan ayah kepada abg ipar aku..

Seorang yg amat disenangi..
Kelakar n loyar buruk gak..

Baru sat td dh lps solat jenazah..
Lps ni akan d kebumikan.

Yang hidup pasti akan mati..
Kitorang agak terkejut jgk ngn ketentuan ilahi ni..
Baru je hari isnin lepas, masa mama n abah sampi malaysia, arwah bersama isteri dtg jugak ke klia utk menyambut mama n abah from haji..

Hari jumaat baru ni, arwah dibawa ke hospital mengadu sesak nafas...

Pagi tadi, arwah dah takde...

Moga roh Abah Sahak di tptkn di kalangan org beriman..

Alfatihah...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

8 Comments Uols:

daydeck86 said...

Semoga arwah berada dikalangan orang yang beriman...amin

JIVEBUMZ said...

al-fatihah untuk arwah
semoga roh arwah tenang di sana..

nURmALa mAZLan said...

Af-fatihah kak..
pak cik kita pon meninggal semalam
seminggal dalam tidur

J@J@ / Bini The Rock said...

moga rohnya di tempatkan bersama2 org yg beriman....

Al-Fatihah....

Dee said...

Al-fatihah dan takziah utk keluarga abg ipar mv..

lily lotus said...

salam takziah..al-fatihah

mummysya said...

Al-fatihah...

prebetsabu said...

thanks all

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!