Header

Wednesday, January 20, 2010

Berdua saja

Walau bertiga lebih baik pd weols selalunya but kali ni, aku berdua saja ngan avin damia

Tadi ahkak kuar gi grooming city....kasi bersih n cuci luar dalam gitu pastu malas nk tggu sana lelama kan trus ler dtg makan kat restoran dekat2 sini.

Dah pesan sesiap kat car wash tuh if dah siap dtg anta kete kat restoran ni.RM 9 luar dalam, so aku kasi ler keep the change kt budak yg htr tu (alah sehengget je pun)tp budak tu segan lak nak amik tp last2 amik gak ler

So lepas makan ni terus gerak balik umah la, oklah ahkak nk sambung makan lak kang sejuk lak sesambil nak layan anak dara tuh makan sup xhbs2 ngan sup dia tuh

Ok adios
Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

huuhu.. cutenye avin ngn snow capnye..

leklok ye...

kojah said...

kak, ada fridge magnet utk akak ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!