Header

Thursday, January 21, 2010

Eleh.. aku dah tak takut lagi laaa...!!!

Memang aku dalam mood nak berlagak n angkuh ni..
sebab sekarang aku tak perlu takut lagi..
tak perlu lagi nak gelabah..
tak perlu risau2 lagi..
tak perlu lagi nak cuak if berdepan ngn road block Polis or JPJ..

Sebab apa?

Sebab Mr Triton tu dah ada nombor plate dah..!
kahkahkah..

dah kene saman baru nak kelam kabut bubuh nombor...

ye la. if aku tak ganti plate yg patah tu, isau la karang nak balik kl ada pulak road block lagi tak ke haru?
tak pasal2 kang kene kompaun lagi..

so lps settle keje kat sg petani smlm, ptg tu terus pi cari kedai aksesori kereta...
dan melayanglah rm18... takpe takpe.. biar melayang rm18 daripada melayang kene saman.. saman satu hal lah.. kang kene bebel lagi ngn CEO Mv.com lagi haruuuu

beginilah rupa paras si Triton yg kepatahan nombor plate...
dah mcm pelik je kan..
mcm org gigi rongak..


proses pemasangan...



dan siap sudah..
kejap je dia wat..
tampal nombor2 tu kat papan itam tu.. then tampal lak papan itam tu kat kete...

siap!

*Encik Polis, saya dah tak takut lagi..!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!