Header

Wednesday, January 06, 2010

Equatorial Bed Jumping!!

Alkisahnye....

Malam tahun baru aritu weols Team Mv.com celebrate sekali harijadi CEO Mv.com, Masviona..

Memang birthday dia on 1 Januari...
Bab celebration beday dia tu, rasanya biar MV sendiri yg ceritakan nanti..
Aku pun nak gak tau camna luahan hati n tulisan dia menggambarkan majlis surprise candle light dinner tu..

weols dinner kat shagri-la putrajaya (susah payah gak nak organise majlis surprise ni.. ye la.. mv selalu ada ngn aku.. so bila masa aku nak beli hadiah.. bila masa nak booking tempat.. mujurlah ada rakan2 n jiran yg sudi membantu!)

lepas dinner, igt nak overnight kat sana je.. ptg tu aku dah call, dia kata byk lagi bilik kosong..
so aku pun gatal takmo book...
sekali, lps dinner tu, dia kata bilik dah full..

adoiiiiiiii potong!!

so gagah la call segala macam hotel yg ada dekat2 situ..
marriot penuh, cyberview penuh...
last2 nasib baik ada kat equatorial bangi...
tu pun yg tinggal just Exec Deluxe..
takpe la.. sesekali berbelanja khas utk isteri..

terus shoot ke equatorial bangi...

sampai je kat bilik.. apa yg weols buat?
no kuning2 yeeee

kitorang pun belasah Bed Jumping!!!!
wohoooooooooooooooo...
org countdown tgk bunga api..
weols countdown new yaer & birthday mv, wat bed jumping.. hahah
layan...........

just the 2 of us...
isau gak sbb weols lupa lak nak bawak buku nikah (zaman kitorang nikah di kelantan masih lg pakai buku nikah.. now dah bole tukar jd kad nikah.. tapi weols tak sempat lagi tukar..)

tau tau je la.. malam tahun baru byk rush... hhuhu..

bilik yg tenang...
hahaha.. mai kitorang mmg jahanam la bersepah bilik ni...
dan yg paling menjadi mangsa.. tentunya lah katil ituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


pekebendenye bed jumping??
haa.. lompat lompat kat katil laaaa..

actually mmg ada komuniti yg gemar wat bed jumping ni n dorang akan postkan picca bed jumping dorang kat komuniti tu...
macam2 gaya... ada yg ala2 duduk yoga... ada terbalik kuang...

oleh sebab weols tak selalu buat, and buat dalam keadaan gelak sakan, so gaya biasa2 je..

nah..

ni gaya terjun tiruk....


yaahhh.. superman datang to the rescue....!!

hhaha.. mv punya timing snap gamba ni cepat sikit.. kaki aku still jejak kat sofa tu...

viona pun ada gak wat...


ngeh3....

1 gamba je cukup.. takleh share byk2...

time ni dah dekat2 kol 1am..
mama kol wish birthday kat mv..
senyum sampai telinga dapat ucapan from mak mertua...


apapepun, harap masviona tersayang happy with surprise dinner sempena harijadi 2010...


kita tungu mv kupas pasal dinner tu...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Uncle Dol said...

patutlah org hotel tu hantar RFQ untuk repair satu katil kt hotel dia..rupanya korang punya angkara..hahaha..

prebetsabu said...

hhahahha.. usah risau..

tiada sesiapa yg injured mahupun katil itu tetap berada dalam keadaan baik!

apa yg kitorang perolehi? keseronokan n quality time!!

DYLA said...

amboi kak... sonok tu buat bed jumping.. hehe.

neway kak, besday akak rupenya sama ngan besday hubby dyla...

nURmALa mAZLan said...

whoaaa!!!!! berlari berkejaran la korang ni.. bilik besar..hehehehe~

rasp said...

tergelak i tgk aksi ngeri korang...
leh jadik stuntman & stuntwoman lah both of u hahahahaha...
yg penting....enjoy!!!!

prebetsabu said...

Dyla: sampaikan salam ucapan selamat harijadi buat husband!

nurmala: tu la pasal... mmg berlari main kejar2 malam tu!!!!! muahahhaha gelak setan sikit...

rasp: lompat n jatuh atas katil.. tu yg berani.. but hati2.. takut salah landing!


mmg ENJOYABLE!!!

jom reramai buat bed jumping!

but pastikan hotel tu punya katil sgt kukuh.. otherwise kang roboh satu hal lak nak ganti...!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!