Header

Friday, January 29, 2010

GOOGLE SEARCH selamatkan saya dari melayang rm3000

Fuhhhhhhh

Kisah malam tadi..
Rasa mcm kene pukau dek induction cooker, air purifier n set periuk besi..

Ni kes ala2 gores menang la

Dia bg kupon n buka tgk dpt free induction cooker..

Kene beli brg lain.. Air purifier rege rm3k..

Terus google psl kompeni tu thru bb

Dan dan tu nk bg free periuk lak on top induction cooker tu

Sib baik dpt kawal nafsu n info frm google byk menbantu!

Hah.. Selamat 3k!

Nnti aku story lanjut ek... X sempat schedule lg..

*berterima kasih pd connection internet via henpon!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

Hezesuze said...

aduaiiii mv bernasib baik...sbbnye akak penah kene 3thn lepas....rm2 riban melayang camgitu jek....

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii


Hati2 cikit...skanknih macam2 cara diaorang nih....

*ayu the sun* said...

alhamdulillah... nasib mmg baik!
syukur!

Click here!

Dee said...

tiba2 teringat tgk terjah aritu..juliana evans kata sapa ridzuan hashim? dia terus google thru phone..bila tgk pic..oh..baru dia kenal..penah berlakon sama..

sib baik eh..tp dee mmg x penah percaya gores dan menang nih..

tuberose78 said...

jgn ler percaya gores dan menang tu weeeiiiii!!!! sumer tu tipu jerrr.. maner der dapat brg free... musti kena byr punyer.. shawal pon dah kena dah.. dah lama dah laa.. melayang rm2k xsilap.. dapat sauna, dapur elektrik ntah apa lagi ntah.. last2 tak guna pon brg2 tu!

lily lotus said...

lenkali terus ignore jer..buang masa jer gi google pasal benda gitu..huhu..geram ni pasal kenakan orang gaya ni

Cath J said...

Oh jangan2... jgn layan ;ah benda2 ala ni...

aku hampir2 kena.. RM5k... dah sampai ofis diaorg pun, sekali sedar2 tingu seround sah2 group tipu... sib baik ofis diaorg tu dekat ngan ofis husband..

I call my hubby... my hubby tariks tgn me out frm the ofis.. and hubby say will report about this to polis...

esok2 dah tak do ofis tu...

serammmmm.... cara diaorg tackle kita punya lah hebat!!!! Kita tak sedar dah tertipu yuuuuuuu...

tatutttt

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!