Header

Thursday, January 21, 2010

Hah.. hambik kau!

alkesahnye.. semalam kan aku ada wat LIVE entry kata aku kat Tg Dawai... g kedai ikan masin n bilis..

tujuan utama kitorang ke sini sbenarnya ialah untuk ini:-


Lunch di tanjung dawai... !!
pekene kari ikan seafood!!!

perghhhhhh..!!!!

serius mmg manthoppp!
serius!! serius!!

dia kata kedai ni mmg buruk je.. dinding kayu..tepi jalan..
tapi mmg tersohor.. sampai pernah masuk majalah 3

an bila dah pekene makanan kat situ, haaa.. bar tau
patutla kedai ni glamer ruoanya mmg mabeles makanan dia!!!

*mmg saje aku schedule n3 ni jam 11am.. supaya korang sume terliur n rasa nak cecepat pi lunch hahahaha

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huwaaaa!!! Sodap!!! Sodap!!! Sodap!!! Tapi takleh makan seafood, makan kari ikan jek la... Hahhaha!!! ::.

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no need to invest much at first.
You may commense earning with a sum that usually is spent
for daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'll be glad to let you know my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

[-suziey-] said...

seb bek aku tgk n3 ni time tgh mkn..so xterliur sgt..ekeke:p

tuberose78 said...

mcm best jer... ni kat maner ni ek??

Anonymous said...

belajar banyak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!