Header

Tuesday, January 12, 2010

LIVE: Ciuman Gersang..

Entah napa tetiba je dia gersang kot..
Melulu je dia nak pi kiss..
Tak kasik can betul..
Terus menerpa ngn rakus.

Huhu.. Mr Triton.. Kete kedua Team Mv.com tu..
Arini buat hal
Ribut xde angin pun takde..
Tetiba dia pi kiss bontot kete lain
(Nak gk salahkn triton tu..padahal driver triton tu la cuai...)

Ye lah.. Pagi td aku cuai lah
Entah cmna otak aku melayang2 dok pikir hal keje..
Sampaikan kete kat dpn pun aku xperasan.

Alkisahnye.. Kuar je umah pg td..
Smpi kat entrance golf club umh kitorang tu..
Aku pun xsure pikiran aku melayang kat mana..
Yg aku tau aku sedar2 je aku dh terlalu rapat ngn kete depan..

And its too late utk react..
Just tekan brake kuat2 n wait for d impact..

Muahhh.. Muahhhhhh..

Kete aku cium gak bontot saga depan aku..

Memsing benti tepi..
Tengok2 kete..
Mujur xde apape..
Just plate triton je patah..

Salam2 ngn driver saga tu
Then memasing gerak meneruskan hala tuju..

Viona time tu tgh membelek cermin..
Terus terhantuk kat cermin visor tu..
Patah cover cermin tu..

But alhmdulillah
Xde yg serius..

Camna la aku leh cuai ni..

Petanda utk cpt2 tukar kete? Tetiba je..
Huhu..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

sWeEtDaRLinG said...

tukar jer baru... kekeekeke

tini said...

hahahaha...tang muah..muah tu yang tak tahan tu...

tini said...

hahahaha...tang muah..muah tu yang tak tahan tu...

tini said...

hahahaha...tang muah..muah tu yang tak tahan tu...

tini said...

alamak sori ...doble post

atty's said...

kete ni kalo ade ura2 tuannya nak juai..dia majuk .ekekeke..tu triton majuk ar tu ..ko nak juai ..buah hati ..si ct dia ..ekekekke ..kiranya ..triton tunjuk perasaan..gituh..

nasib takde apa2..

prebetsabu said...

sweetdarling: tukar baru? boleh.. jap agi amik no acc kitorang.. tlg bankin seberapa byk yg ada so cepat sikit leh tukar baru. hahaha


tini: tu la kan.. muaahh muahhh.. mcm mesra je si triton ni nak kiss kiss (triple posting huhuhu... teruja ngn muah muah ke tini...)


kty: tu la kan.. saya rs si triton ni mogok la sb nak pencenkan si city.. ala triton.. klu ity pencen, nnti dapat kawan baru la.. lagi seksi n mantap!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!