Header

Sunday, January 10, 2010

LIVE: Mati kutu!

Keje dh settle..
Now dh xtau mana hala nak tuju..

Otw balik hotel marco polo ni td tnya drebar teksi tu
Kat tawau ni apa tourist attraction

Drebar tu kata tawau ni xde apa...
Org ramai g pulau2 kat sipadan nuu..

Adoiii..
Marco polo ni bersebelahan je ngn psr pilipino..
Dh ronda dh xde apa yg menambat kalbu..

Wah.. Bosan ni..
Jalan kaki je la tgk2 gelagat manusia..

*paling tidak, jap lg kang roger2 je client mtk dia bwk aku jenjalan best gak hahaa

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Eric said...

Good evening and a happy new year!

I'm actually actively seeking for a client of mine for bloggers (higher weightage on Male bloggers)and I stumbled onto your blog.

Hence I decided to email and see if your kindself will be keen on doing an advertorial for my client.

Do let me know and hope to hear from you soon!

Also, do let me know of your unique visitors/page views per day cos' the rates are very dependent on those stats.

Regards,
Eric Yong

Mail to ericyong77@ericyong77.com or reply to this email also can.

Cath J said...

Amboi... ada org offer ads kat atas tu haaaa....

Caya tak?? aku pun tak pernah sampai Tawau (Nama je org Sabah.. ;-p)... memang org gi Tawau coz nak gi sipadan... ala dah sampai situ... gi je lah... ambik photo.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!