Header

Tuesday, January 19, 2010

LIVE: Tenkiu, En Polis

Dan padan muka aku..
Arini kene saman ngn polis...

Br sat td ada rodblok kat area bkt merah..
Dua dua hala ada operasi... Anggota from bukit aman.. Bkn perak..

Dan dia mtk otograf aku...!

Wahhh.. Bajet tersohor sebentar
Padahal kene saman sbb no plate tu patah ms eksiden cium2 aritu..

Padan muka..
Siapa suruh x g wat balik plate tu cpt2

Melayang la Rm30!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

atty's said...

memang padan muka pun ..aritu org dah tegur..dah ..ekekekek .padan muka..padan muka..takpe..sekurangnya ..glemer jap ..abg polis mintak ..autograph

*ayu the sun* said...

uuhhu...
ok ler tu .. ada peminat kalangan polis.
uhuks!

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Cath J said...

wahhh... kes mcm tu pun boleh saman ekk?? i tak tau pulak..

prebetsabu said...

kty: adoiiii... ye la ye la... saye mintak ampun... janji tak buat lagi (igtkan kene bebel ngn mv je.. rupanyee kene berbakul2 lagi ngn kakty..huuhhu)

prebetsabu said...

ayu: hahhaha.. peminat la sgt... kita kuar sign kat kertas dia, pastu kita lak yg kene bayo...


cath: a'a la esti kene punye.. kan ke nombor plate tu wajib ada.. sbg pengenalan diri kpd kete tu.. once plate tu patah, so takde la pengenalan diri..


tapi kan, elok gak sesekali biar patah plate depan tu..
so, if ada perangkap hadlaju yg tembak2 tu, dia tak nampak plate so takde la saman...

hmmm.. kompaun rm30, selamat saman rm300


waahhhhh.. positive thinking!!!!

n0n0n said...

adei....teringat lak kat saman speed trap 2mggu lepas....terkena tembak kat susur kluar ke gopeng...122 je kut?ekekekekekekeke....xpe arr....minggu depan nk g bayar....huhuhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!