Header

Friday, January 15, 2010

LIVE: Tua di atas jalan..

Dh lama dh rasa cenggini..
Byk masa hbs ats jalan g sana sini jupe org tu org ni

Induu je zmn student dulu..
Xyh penin2 cr duit haha..
Duit loan byk.. Wat partime keje sikit2 dh leh enjoy

Skrg?

Xbgrk maka xbrasap la dapur.....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Cath J said...

time sekolah... asyik kena belajar sampai keluar jerawat... nak beli ini itu tak leh...tak do duit...nak kerjo...sekolah lagi...time tu mesti ada terdetik di hotak... 'best nyer kalau dah dewasa...boleh kerja..' hahahhaha....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!