Header

Thursday, January 07, 2010

Maid From Hell??

Terkonjugat sat malam tadi tgk buletin utama berita pasal maid bakar umah majikan..
Apa bedebah sungguh maid tu!!

Dia bakar umah tu sbb geram kat majikan dia yg nak hantar dia balik kat agensi lepas dia ngaku yg umur sbenar dia is 14tahun, instead of 18thn dalam passport!

Gile kejam Sang Orang Gaji from palembang Indon ni!!!

Bukan sekadar bakar umah majikan, tapi dia pi pulak curik laptop n cash...
Sib baik time dia bakar tu sume anak2 majikan takde kat umah...

Tapi padan muka Maid gilo tu..
Polis dapat tangkap dia kat stesen bas...

Baru 2-3hari lepas kes maid bg majikan minum air kencing...

Macam2 kes maid ni..



Nauzubillah.. hope masalah2 maid ni tak jd lg kat kitorang..


*Sabtu lepas, maid kakak aku lari!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

uwaaa... takutnyer nak ada balik maid! tak der maid pun susah jugak.. tensi..tensi.. duit dah bayo dah... arrgghhhh...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!