Header

Thursday, January 21, 2010

Nyut nyut nyut si Damia

Alahai anak Bonda ni !!
Time weols balik KG utk ziarah nenenda ahkak yg sakit tu, semua adik beradik ahkak pun balik jugak.
Makanya meriah la jugak... dah rasa mcm raya plak.. semua siblings berkumpul.

Dalam kemeriahan and keriuhan tu, ahkak paling tak bole blah ngn karenah anak dara weols ni si Avin Damia..
dia begitu pulun sekali utk merampas puting pacifier from sedara dia tu...

haii avin oii, sedara awak tu sesuai la pakai puting tu sbb Yaya tu baby lagi...
awak tu dah besarrrrr dah damia oiii...
mana sesuweeeii nak isap puting lagi!!!

Punya la dia berebut nak gak pinjam nyonyot pacifier si Yaya tu...
bila yaya tu nangis je, terus dia kelam kabut pi sumbat balik puting tu kat mulut yaya..
"Baby nak milk.. milk.. nah nah..."

agak² dalam seminit dua lepas si yaya tu benti nangis, terus dia pi cabut lak pacifier tu and dia nyonyot pulak... nangissss lagi yaya, sumbat balik.. then cabut then sumbat.. begitu lah kitarannya..

weols tgkkan aje dari jauh pe'el anak dara tu...

hai.. avin damia.
masa kecik2 bonda ada gak try bg pacifier tu, tapi avin takmau..
ni dah besar minat lak ekk?


nyut nyut nyut...................................

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

ALOLO......CHOMELNYAAAAAAAAAAA...
HEHEHHE..X PUAS ISAP PUTING MASA BB DULU EK DAMIA?
:d

lily lotus said...

dia bagi hint nak adik tu..hehe

Hezesuze said...

so cute...huhu

p/s sila terjah blog akak now...something want share wit u

Kaseh said...

hehe nyut2..rasanya dia nak adik tu..hehe..mengiya kata lily ni.. larikss..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!