Header

Wednesday, January 06, 2010

SAYA NAK CUTI!

Hah.. Info panas dari oven ni..
Contest ni baru je MAS launch kurang setengah jam lalu..

Menarik ni..
Asyik naik air asia je...
Nak gk naik Mas.. Free (bkn sponsor.. Sbg hadiah pertandingan.. Malu la gk kn sume bnde nk mintak sponsor.. Lain la klu kompeni tu yg bg xperlu kita dok mtk2)...

Hadiah pun menarik..
Ni aku amik from web dia:

Mahukan percutian percuma? Makan angin di Bangkok? Bersantai di Bali?

Pilih sesiapa saja yang anda fikir layak ataupun pilih diri sendiri sahajalah, dan anda atau rakan anda mungkin dipilih untuk menikmati percutian percuma ke mana-mana destinasi ASEAN!

Bukan itu sahaja, anda atau rakan anda juga berpeluang mengacara rancangan percutian anda sendiri!


Hah.. Doakan kejayaan weols..
Sekadar mencuba..
Untung sabut timbul...

*mmg seronok travel.. Lebih seronok if free n dpt jd hos!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Gieyana said...

betui tue...harap2 ada rezeki ko dpt free travel yer..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!