Header

Sunday, January 10, 2010

Saya sudah cuba!!!

First sekali aku nak mintak maaf pada geng2 yang berasal dari Sabah..
bukan nak kondem pun.. just nak share..

ni ha..
tekak aku yg mengada2 ni tak boleh terima la makanan sabah..

walaupun dah banyak kali ke sabah... rasanya dah 10 kali kot.. average 2bln sekali
bukn takat kk n tawau.. rasanya semua sabah dah ronda...
bandar besar, bandar kecik, pinampang ranau sandakan papar beufort keningau etc

still, aku tak pandai lagi nak tune tekak aku utk mkanan sabahan..
still aku rasa makanan hambar...
dah letak cili n cuka yg da hidang ats meja tu pun tak jalan gak..

kfc dia pun lain sikit rasa..
mcd je la yg standard..

tapi, seafood tetap maveles!!

korang org semenanjung yg makan kat sabah camna?
dan camna lak sabahan yg mai semenanjung makan makanan semenanjung.. ok tak

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!