Header

Wednesday, January 06, 2010

The Spaghetti Farm

Lagi sembang pasal makan... yaahooo..

ada ari tu.. sabtu kot
kitorang pi ke Midvalley nak memborong keperluan barang dapur..

biasalah.. sampai sana je otomatik perut aku lapa...
pelik gak kengkadang tu..
walau camna kenyang pun sblm g midvalley tu, tapi bila je jejak kaki kat dalam shopping compleks tu sure lapa bukan main lagi...

makanya terjah la ke kedai jual makanan..
terperasan lak restoran baru ni.. The Spaghetti Farm..
dulu restoran jepun tu.. apa ntah nama dia..
kitorang pun pernah gak try restoran jepun tu..

so sekeluarga aritu pi balun la makan spaghetti..

chicken bolognese utk aku...

dan carbonara utk mv..

saje je nak pekene carbonara.. tapi mmg takleh masuk la..
muak..

ada jugak mushroom soup n chicken soup dalam set dia..
mushroom soup dia sangat memuaskan nafsu
chicken soup dia ok-ok je

anak dara kitorang ni mmg sgt suke ngn sup..
tak kira.. sup kosong pun dia hirup dgn rakus!!
ni kan plak sup cendawan gini.. lagi la dia lahap..

now si damia ni dah petah mulut dia..
tapi pelat bahasa dia mmg sgt2 susah nak paham..
if dah biasa ngn dia bar la tau bijik butir pelat perkataan dia tu

apa yg bonda n walid makan, yg tu la yg dia nak jugak..
dah bubuh cili, dia pun nak cili gak!
then sebok "uuu.. aaaa.. dass.. pedassss.. hot.."


makan kat sini, ok-ok aje....
but next time kat mana2 pun, no more carbonara...................................


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

iena hamdi said...

ala siannyer... umah ni pulak bolognise n carbonara mmg feveret princess.. hahah layannn

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!