Header

Monday, January 04, 2010

Speck for My Dad





tetiba avin damia nak manja² lak ngan nenek dia.....dia nih mmg suke bermanja2 nih

(N3 lama yg dok terperap dalam draft)

Masa balik kg ritu, sempat aku gi buatkan speck untuk my dad......sian dia mata dah tak nampak sgt tp xnak pakai speck....huhuhu.

Ritu aku ajak dia kuar pastu terus bawak masuk kedai speck.....hehehehe. Abis gak ler beratus²....xperlah demi wira hatiku.....ecehh..eceh...sekali buat biarler yg elok terus kan sebab aku tau ayah aku bukannya senang nak tukar² baru tuh klu tak rosak xde nye dia nak tukar.

Apa² ajer untuk ayahku....:)....i luv my dad so strong......hiksss....dia sentiasa ada untuk aku bukan hanya masa aku bersuka ria malah masa aku dlm kesusahan n kesedihan mahupun kesakitan.....thanks......xoxo.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

*ayu the sun* said...

bagus. apalah sangat beratus2 tu kan nak compare dengan apa yang derang dh buat untk kita.
:)


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

sWeEtDaRLinG said...

untungnya masih ada kedua ibu & bapa.... alhamdulillah, masih panjang umur mereka.. beramal dan berbaktilah selagi mereka ada...

rasp said...

syukur sis u masih mampu berbakti kat dorang....
duit leh dicari...tapi ibubapa kita tiada penggantinya....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!