Header

Thursday, January 14, 2010

Teringin jugak nak tengok lobang idung pelakon secara lebih terperinci...

mmg tak boleh blah.. ahkak schedulekan entry ni ngn mulut yg tersengih²..
apa kes lak aku teringin nak tgk lobang idung pelakon dgn lebih detail? hikkssss..
dusyum plumphang!

bukan apa.. tadi masa ahkak tgh dok sembang² santai with CTO Mv.com ni, weols sembang la sampai masuk bab TV...
terus masuk bab HDTV..
PS kata, kalau dpt tgk discovery channel HD mesti syiok.. (yesss.. channel feveret PS kat Astro ni ialah channel documentary & AXN.... hikss)


mmg menarik gak kan...
but buat masa ni, Astro hanya tawarkan beberapa channel je dlm HD..
channel sport n HBO adalah tidak dilanggan oleh weols.. hahaha..

mungkin nnti bila dah lebih byk channel yg di broadcast dalam HD, barulah kita pikir secara mendalam nak upgrade or not..
sbb if kita subscribe b.Yond tu, kene tukar semua set..
even cable bagai....
tu yg buat weols jd mcm tak berminat tu... sbb semua cable astro weols dah tanam dalam dinding.. uhhuhuhu..

masa umah weols ni baru siap, weols terus renovate n hack dinding tu utk tanam semua cable2 dalam tu.. so takde la nampak serabut..
utk living hall, weols dah prepare 2 output utk astro.. berlainan lokasi..
so in case weols nak rearrange kedudukan furniture sng la.. ada byk point utk astro.. bijak tak idea ahkak..

so kalau pasang B.Yond ni, nak sumbat mana lak cable baru dia tu.. ala.. mcm serabut je nnti...
tapi tu la.. sayang gak.. beli tv full hd tapi bila tgk astro, gamba blurr je haha..
takpe la.. atleast layan dvd cun!!

uols ada ke yg dah subscribe astro byond? amacam best tak? nampak tak lobang idung hahahha


Author's Note: tapikan, kalau semua channel dokumentari and learning dalam HD, rasanya weols mmg terus subscribe je... biar puas hati tgk channel ilmu n info dan jugak kartun dgn lebih clear...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Sharinginfoz said...

tengok jangan tak tengok.... kalau bosan tengok lubang hidung datang le sini pulak...

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

edrina said...

PS - saya dah subscribe...mmg berbaloi2... suara & gambo crystal clear.. macam tgk blu-ray macam yg kita tgk kat kedai2 elektrik tu..

tv1, tv2 & tv biasa2 pun nampak lebih clear sikit.

subscribe la PS.. mmg puas hati.

iena hamdi said...

mungkin la kan.. akak pun tunggu dulu la.. tengok respon org lain mcm mana... lagi pun br sikit ajer cenel yg ada pun..

tuberose78 said...

akak mmg nak sgt subscribe.. tapi apa kan daya tv kat umah tu hanyalah tv standard jerkk... hampir2 isik borang dah hari tuh... sedeynyer.. uhuk.. uhuk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!