Header

Thursday, February 11, 2010

CONFIRMED - Facebook for mobile ada prob!


k guys...
smlm aku ada bertanya kan mengenai masalah app acebook kat blackberry ni.. kat sini


dan telah terjawap sudah...

facebook inc dah sahkan..
dorang ada prob ngn API utk 3rd party developer

"We're currently experiencing issues with our APIs, and as a result, some users may be unable to access the site from their devices at this time. These APIs are designed to make it possible for mobile partners to provide users with their respective Facebook applications. We are working to resolve this issue as quickly as possible."


so apa yg kita bole buat skrg?
just wait n see je la tunggu dorang rectify prob dorang...

*so bukan sekadar facebook blackberry je problem... semua 3rd party facebook app yg guna API dia adalah problem skrg..

so now back to fb kat pc je la.. bole jugak g kat browser henpon n taip url m.facebook.com


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

sue-ana said...

patutla dh seminggu xbleh buka fb guna hp. ingt network hp sy yg prob. (nota: sy xpkai blackberry ye.hehe)

thanks 4 d info.

nURmALa mAZLan said...

fb skang tgh configure ntah apa ntah..sbb page baru ni kot.. setiap org akan problem 2-3 hari ni..kita sudah bermasalah smalam. hari ni dah ok..ada yg kelmarin dah kena, semalam dah ok..cam tu la..hehe~

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!