Header

Wednesday, February 17, 2010

Dokumentari Perhentian - Part 3 : Arwana Resort BED JUMPING!!

sangat menikmati perjalanan speed boat yg begitu bumpy!!!
setelah +-20min, sampai la weols ke Arwana Resort di Perhentian Besar....


time kita capture gambo ni air tgh surut...
air dah tentunya hijau n biruuu je..

selamat datang ke arwana pehentian resort...
resort yg best...
selesa...
elektrik 24jam..


besaaauuuuu bilik yg dia bg utk pakej ni..
1 queen bed n 1 single bed...

"ni avin punyee" sambil menepuk2 katil single bed..
yahoooooooooooooooo...!!!
avin tido kat katil avin ni yee... jgn kacau walid n bonda.... hahahhaahhaah


toilet pun ok je..
ada water heater...

sampai bilik terus tukar bau avin..
pakai swimming suit terus..




swimming pool kat arwana perhentian resort..

dan, weols telah menurunkan skill BED JUMPING pada avin damia..
igt taknak turunkan lagi ilmu tu..
tapi apa salahnye..
berseronok2 lompat2...
(ye weols adalah bed jumper yg tegar tiap kali duduk memana hotel.. just that malas nak publish kat sinni.. segan gak.. aksi lompatan kekadang mcm seksiiii.. tapi kalau uols try search, ada gak yg weols publish kat blog ni sikit2..)

this time kita tgk camna skill bed jumping avin damia..
first time dia try deb jumping..
jom tgk!








tu ialah tangan coach.. jurulatih bed jumping..
ahhaha.. bonda sebok ngajar anak dara dia...

pada uols yg nak try bed jumping ni, carefull ye..
kene monitor anak tu jump kat bahagian tgh katil tu..
kang terbounce kat luar jatuh lak!!!

so overall, weols puah hati la ngn facilities kat arwana resort ni..
rasanya berbaloi la ngn apa yg weols spent..

bape pakej ni?
tungguuuuuu last episod laa kitorang listkan bajet!

ok.. tamat episod 3..

episod 4 - Lunch, pool and santai!




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Gieyana said...

walaaa..sungguh sonot ur dotter jump yer...jump Avin..jump!hehehe

kojah said...

sedang meneliti semua entry perhentian...hihi

kak, bape package akak tuh??tak sabarrrhuhu

Cath J said...

hehehhehehe... comei je si kecik buat bed jumping... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!