Header

Wednesday, February 10, 2010

JAWAPAN BOCOR: Teka Bunyi ERA

Aku geram betul!
Now dah rm3300 dh ooooo hadiah teka bunyi.

Hint dia, mesin, kanak2 jgn buat etc etc

Korang nak tau x apa bende tu?
Base on bunyi n hint tu aku 90% pasti
Sbb bende tu kompeni aku pernah wat mesin tu

Ianya ialah turnstile!
Alaa.. Gate besi yg bole pusing2 tu..
Selalunya ada kat stesen lrt!

So apa lagi..
Esk call era n jawap!

Nnti hadiah kongsi laaaa.. Haha

*aku kol xpnh dpt.. Plak tu now dia pilih random utk teka bunyi... Geram!



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

*ayu the sun* said...

ayu pun agak benda ni gak.. and yes,saya turut geram sbb tak dapat kol.
nympah!
huhuuh...

mai shopping sini!

Dj Epoi said...

Gua nak try arrrrrrrrrrrr....

Mana tau kut2 dapat heheheheh

nAK KENA KONGSI kA?

rasp said...

kalo spm dah leh score A hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!