Header

Saturday, February 20, 2010

LIVE:Brunch 3 3eranak

Hye uols

Now weols kat mamak dkt2 area rumah misi kuar umah adlh utk mencari tukang service ekon2 yg kat umah tu.

Dah lama giler tak service low temperature pn mcm dh xde makna klu dulu gigil2 now just nice je...huhu

Pastu prebetsabu nk makan lah plak so lepak lah mamak dulu, tadi ats meja bibik dh sediakan sarapan tp dia xnak makan lak...adoyaiii membazir je tau!

Terpaksa lah ahkak jamah semulut dua takut lak bibik kecik hati dah hidang ats dining table pun tp tuan ngan puan nya sentuh pun xsudi kan....sian lak kat dia kan.

Eh...terbebel pnjg lak...oklah weols nk makan dulu then nk teruskan misi td dah dpt contact no dr kedai elektrik kat sblh mamak nih tp diorg still cuti lak biasalah cny kan sure diorg nk cuti panjang maaa

K bubye nk continue mkn lak....daaaaa

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

ArELeEz said...

semoga misi anda berjaya..! chaiyok2!

lily lotus said...

selamat menggigilkan diri kembali..barulah lebih mengaum..auww!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!