Header

Wednesday, February 10, 2010

Nasib baik jumpe

semalam masa ahkak baca entry LIVE Prebetsabu pasal jari manis tu, terbeliak² la jugak biji mata ahkak ni.. leh tgk n3 tu di sini.

kalau lah suami ahkak tu ilangkan cincing dia.. owwhhhh... tidakkk!!

Semalam lepas sampai umah, terus bergegas weols naik atas and menuju ke kamar beradu wahh kamar beradu uolssss

Jeling² gak kat PS tgk napa dia kelam kabut je nak naik..
owhh rupanya dia nak carik cincin dia...

"Haaaa ada pun!!!!!!"

wahh.. hati ahkak riang gumbira mendengar ucapan kalimat tu dari mulut dia... tapi ahkak menten je tak wat muka excited pun ye la.. kene ajar gak dia jgn lainkali dia careless sampai ilang bebetul cincin tu!

dan dan je si PS terus cakap.. "Haaa ni damia la ni.. smlm avin main ja walid kan.. avin letak cincin walid dalam bekas ni ek?"

yang anak dara weols tu mcm blur je la... dia tgk walid dia dok tunjuk cincin tu, dia pun dok sebut² je "Ring ring.. alid nnyeee"

nasib baik uols.. damia tak campak cincin tu merata hala..
kalau idak sedih gak hati ini.. jiwa meruntun kesedihan pilu if cincin tu ilang..

cincin tu plak adalah cincin kawen!

berhempas pulas nak beli cincin tu dulu... time tu memasing baru naik stabil kan.. nak beli cincin tu pun takde duit gak dulu!
pulak tu, design cincin camtu mmg rare! sgt2 susah nak jumpe time tu la.. tapi now pun susah gak nak jumpe design camtu kan?

ermm.. nasib baik PS jumpe balik cincin tu...





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

fuh!!! seb baik jumpa cincin tu~

Cath J said...

sib baik... hehhehehe

rasp said...

syukur dah jumpa ek...
tetiba nama damia yg naik hehehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!