Header

Tuesday, February 02, 2010

Orang kata, ini ialah Daun Pisang

Aku pun x sure apa istilah saintifik utk bende alah ni..
Ramai org dok panggil daun pisang je..

Ala.. Mudguard tu..
Pelapik kat tayar depan..

Dah lama gk sbenarnya pisang City tu terkoyak
So last week br sempat tuka

Now time ujan x risau sbb dh ada smula mud guard.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Sharinginfoz said...

entahlah apa benda ni kan..

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

rasp said...

hahahahahahaha....
akak baca tajuk, tgk gambor, lum baca n3...
puas dok cari mana daun pisang tau...
bila dah baca n3....
tipah tertipu gitu tau...
hahahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!