Header

Wednesday, February 03, 2010

Saya sudah ke SITU !!

Akhirnya !!!

Setelah lama menanti kelulusan porposal from Menteri Kewangan Kerajaaan Mv.com..
akhirnya telah lulus jugak !

tapi lulus bersyarat la..

takpe la janji lulus kan!!

So semalam lps balik keje gigih kelam kabut shoot utk ke situ...
dah ke situ, dah tengok bende itu, dah sign kertas itu, now tunggu je la...

Dah boleh senyum separuh...
next week tambah lagi suku, then ujung bulan baru leh senyum penuh!


ese sonang ati.. dapek juo ese akhirnyo..
ndaklah gadang bana.. tapi buleh lah..
kalu gadang2 ndak dapek kelulusan eh dari mentori tu..
nanti buleh baliak kampuang beduo beromantika!

hihihi.. siko sinun iko siko!!!

*ese anak minang


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

wah ps beli moto baru ko ..?

prebetsabu said...

kty: ye ke ek?

tuberose78 said...

ewaahhhhh.... lepas ni vrroooommmmm ler...! hehehe...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Vrooommm!!! Vrooommm!!! Vrooommm!!! Mengaummmmmmmm!!! ::.

Hezesuze said...

vrommm vrommm gak tp berhati2 ye..huhu

prebetsabu said...

ish awak orang ni...
pandai2 je vrroomm sana sini












;)

Anonymous said...

leh la jadi adnan sempit pas nih... hahahaha...

~budak hensem~

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!